sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Esimerkin tavoin

Sunnuntaiaamu on valjennut täällä länsirannikolla melkoisen pimeänä ja luntakaan ei ole kuin nimeksi.


Lienee parasta ottaa kissoista esimerkkiä ja käyttää sunnuntaipäivä lepäilyyn;

Anya on aloittanut sunnuntaiaamunsa kiipeilypuun ylimmällä tasolla, jonne Ivanilla ei ole asiaa


Ivan puolestaan lepäilee tynnyrin päällä. Tynnyri on ainoa isompi hankinta, jonka olemme tehneet juuri herrasväkeä varten.


Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä rakentamaan rauhallista sunnuntaipäivää :)

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Maja pitää saada, maja pitää rakentaa

Alexin aikaan meillä oli pääsääntöisesti yhden kissan ja yhden palvelijan sohva. Nyt meillä sohva näyttää usein tältä:

Sohva on muuttunut kahden kissan sohvaksi ja ihmiset saavat istua sitten missä haluavat. Ivanin valtakuntaa on harmaa pää. Siellä vedellään usein päiväunetkin. Anya puolestaan on valloittanut valkoisen päädyn. Anyan maja pitää rakentaa usein vain yöunia varteen. Puoliyhdentoista aikaan Anya tulee sohvallaistujan eteen ja tiukalla tuijotuksella viestii, että maja pitää saada nyt. Ennen kuin on edes kunnolla ehtinyt pois sohvalta, on Anya sohvan nurkassa jo odottamassa, että peitto pingotetaan majaksi. Majanrakennus on isännän bravuuri.

Kuvissa Ivan esittelee valkoistakin majaa ja ne on otettu, kun herrasväki oli ollut meillä viikon. Harmaata majaa esittelee myös isäntä itse :)




   
Kyllähän täällä nukkuis, mutta kun tuo yks on heti paikalla sen oranssin
kanssa. Alex olikin jättänyt viestiä tästä, mutta se puhui jostain keltaisesta :)


torstai 19. tammikuuta 2017

Ja må hon leva

Meidän pikku missukka, ihanainen Anya-neiti täyttää tänään 3 vuotta. Missu on vienyt sydämemme💓 Synttärihuiskat tulivat jo etukäteen ja herkkuna on tarjolla Lidlin herkkutikkuja, joiden ihanaan maailmaan tutustuimme joulukissaystäviemme Penan ja Punkun avulla.


Viikonloppuna synttärisankari katsoi tirppa-tv:stä erikoishyvää ohjelmaa. Jännitystäkin taisi olla ilmassa, hännästä päätellen.




Eikä synttärisankarin päätä pahemmin huimaa ...





sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Outo kenkä

Kissathan ovat kiinnostuneita kengistä, mutta meidän herrasväki kohtasikin viime viikonloppuna ihan oudon näköisen kengän. Pakko sitä oli tutkia ja ihmetellä.





Molemmat ihmissiskot ovat harrastaneet muodostelmaluistelua ja vanhempi ihmissisko lähti verestämään luistinradalle vanhoja taitojaan. Ennen oli tosin kokeiltava sisällä, sopivatko luistimet vielä.

Sinisten kissojen tarinoitalöytyy nykyään myös instagramista. Nuorempi ihmissisko vastaa kuvien päivityksestä sinne :)


sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Missi poseeraa

Toinen asia, jonka Anya yleisen säätämisen lisäksi osaa, on poseeraaminen ja sen hän tekee mielellään. Anyasta onkin otettuna paljon enemmän kuvia kuin Ivanista, joka ei välttämättä valokuvauksesta niin paljon tykkää. Ivanin vahvuudet ovatkin aivan muualla: hän on varsinainen rakkauspakkaus :)

Joulun aikaan Anya näytti mallia siitä, miten kissat poseeraavat

 




Hyvää talvisunnuntaita toivottavat Anya ja Ivan

sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Uuden vuoden juhlintaa

Uuden vuoden vastaanottaminen sujui meillä vähän niin kuin epäilinkin eli Ivan saunassa piilossa ja Anya touhusi kuten tavallisestikin, mutta pelästyi kyllä puolen yön aikaan ja livahti turvaan pöydän alle, kun joku kovaääninen raketti räjähti lähistöllä. Veljen perhe oli meillä viettämässä aattoiltaa ja veljenpoikani vastaakin tämän päivityksen kuvatarjonnasta. Taitaa kakkosluokkalainen ottaa parempia kuvia kuin tätinsä...










Vuodenvaihto sujui siis mukavissa merkeissä ja tämän päivän olemme levänneet, niin kissat kuin henkilökunta, joka on myös katsonut Jane Austenin ihanaakin ihanamman Ylpeys ja ennakkoluulo -maratonin :)